Voetballende spelers van vajoure, panenka, Veensvoetbalacademy en iSR. 2e speelronde SAL

Overzicht speelronde 1 (standen en statistieken)

Speelronde 1 in Joure zit erop!

Wat een timing: 12 november was de droogste dag van de afgelopen weken en dus konden de 15 teams onder prima omstandigheden hun wedstrijden spelen! Onder het oog van honderden ouders en familie leden was het een waar spektakel op de velden.

De stand na de 1e speelronde:

Bij de onder 10 staat VEENS op de 1e plek met nog maar 1 tegendoelpunt, het was wennen aan, het zware, en grote veld maar hierdoor werd er zeker ook snel ontwikkeld. Net als vorig seizoen is bij de U11 SEDOC de grote winnaar van speelronde 1, waar de andere ploegen onderling punten lieten liggen won SEDOC alles en heeft dus al een grote voorsprong opgebouwd. Bij de U12 pakte ISR de koppositie op basis van 1 doelpunt en staan de teams van ISR, SEDOC en VEENS allen op 9 punten.

Topscoorders na speelronde 1:

U10: Joel Luuk Wotte van PANENKA met 5 goals
U11: Alaa Alibrahim van SEDOC met 3 goals
U12: 7 spelers met 2 doelpunten

Assistkoning na speelronde 1:

U10: Carvelinio Kronstadt van SEDOC met 4 assists
U11: Dani Hessling van SEDOC met 2 assists
U12: Mohammed el Mourabit, Chakir Zeddi van ISR en Jorrit Sipma van VEENS

Meeste Clean sheets (of, mits gelijk, de minste doelpunten tegen) na speelronde 1:

U10: Robin Walstra van VEENS
U11: Ivo van Weeringen van SEDOC
U12: Thomas Koedijk van ISR

Nog even geduld want het SALTEAM van de week wordt binnenkort bekend gemaakt. Iedere speelronde worden alles spelers beoordeeld en zij die op het einde van het seizoen het hoogst hebben gescoord komen in het SAL team van het jaar en beleven nog een extra topwedstrijd met elkaar. Zeker worden niet alleen doelpunten en assistjes beloond. Ook strijders, leiders, teamspelers en echte verdedigers zijn nodig voor een goede balans in het team.

Leave a Reply