Veens Voetbal Academie U12

Veens Voetbal Academie (de meeste noordelijke academie uit Nederland, Kollum, de Friese Walden) is opgericht om spelers/speelsters de kans te bieden om zich constant te kunnen blijven doorontwikkelen middels uitdagende events, individuele trainingen, smallgroup trainingen, voetbalschool trainingen, groepstrainingen (Performance ELITE teams en opleidingsgroepen) en zelfs via online spelintelligentie trainingen of wedstrijd analyses. Zij zorgen ervoor dat jij op het (voor jou) hoogst haalbare niveau terecht komt! voor IEDEREEN die gelooft in zichzelf, voor vechters en winnaars! Zorg dat jij wel doorgaat waar anderen stoppen, investeer in jezelf!

Met Veens Voetbal Academie krijg jij ook de kans om 1 op 1 te trainen, samen met je (voetbal) vrienden of zelfs met de beste voetballers uit Noord Nederland maar ook nog eens met het mooiste en nieuwste trainingsmateriaal (zoals o.a. een balllauncher (voetbalkanon), reactierekken, reactielichten, stroboscopische bril (visual performance) om jou klaar te stomen om de concurrentie (weer) aan te gaan!

Wil jij een speler van VEENS worden? Neem contact op via de website van Veens Voetbal Academie of stuur een DM via Instagram